Gezondverzekerd.nl

Samen met gemeenten heeft BS&F de website gezondverzekerd.nl gemaakt en wordt in het brede sociale domein ingezet om toegang te bieden tot de Gemeentepolis. De website wordt gebruikt in de communicatie over de Gemeentepolis aan de doelgroep of aan organisaties die in contact staan met de doelgroep. De bezoeker van Gezondverzekerd.nl kan op detailniveau de gemeentelijke pakketten vergelijken met alle mogelijke zorgverzekeringen in Nederland en kan een inkomens- en/of vermogenstoets doen waarin zichtbaar wordt of men tot de doelgroep van de Gemeentepolis behoort.

Op Gezondverzekerd.nl is het dit jaar voor bezoekers uit ruim 300 gemeenten mogelijk om direct een aanmelding te doen voor de Gemeentepolis! Daarnaast is het vernieuwde Gezondverzekerd.nl voorzien van de laatste updates op het gebied van technologie en security. 

 

Cases

Voor mensen met een fysieke beperking is een goed hulpmiddel, zoals een rolstoel of een scootmobiel, een voorwaarde om zelfredzaam...lees verder »
Wanbetaling Steeds meer huishoudens hebben hogere schulden. Ook zorgverzekeraars hebben te maken de met consequenties hiervan. Het komt steeds vaker voor...lees verder »