Onze mensen

Creatief en duidelijk

BS&F ondersteunt overheden, zorgverzekeraars, patiëntenorganisaties en belangenorganisaties op het gebied van zorg en sociale zekerheid. Maak hier kennis met ons.

Adviseren bij beleidsontwerp en beleidskeuzen. Ontwerpen en begeleiden van regionale samenwerkingsverbanden. Vertalen van wijzigingen in wet- en regelgeving naar praktische oplossingen. Monitoren van trends en voeren van vergelijkend onderzoek. Optreden als kennispartner bij landelijk en lokaal sociaal beleid. Hoe we dit alles gestalte geven? Doordat alles wat we doen draait om creativiteit, duidelijkheid, kennis, vertrouwen en samenwerking. Dagelijks waargemaakt door onze mensen:

Maud Helder
Waarom BS&F

Ik heb BS&F leren kennen als een heel ontspannen en leuk bedrijf maar wat mij vooral zo aanspreekt is de passie en betrokkenheid bij alle mensen die er werken. Dat, in combinatie met, de inhoudelijke kant van het werk hebben mij toentertijd doen beslissen om voor BS&F te gaan werken.

Sinds maart 2015 werk ik bij BS&F en ik heb het erg naar mijn zin! Ik krijg veel vrijheid om mijn eigen regio te managen, ideeën uit te voeren en aan projecten te werken die ik interessant vind, zonder dat een strakke hiërarchische structuur of functieomschrijving mij daarin belet. Mijn dagen zijn erg divers, omdat ik als adviseur voor zowel grote als kleine gemeenten werk met eigen vraagstukken en wensen. Tevens geef ik, in opdracht van deze gemeenten, vorm aan gemeentelijk beleid in samenwerking met de zorgverzekeraar. Dit speelveld is erg leuk en afwisselend. Als adviseur kan ik de samenwerking tussen gemeenten en zorgverzekeraars concreet vormgeven en betrokken zijn vanaf het eerste idee tot de realisatie en uitvoering. Daarmee is het meermaals op een dag schakelen met verschillende partijen en dat is juist wat ik erg leuk vind en wat mij erg aanspreekt in mijn werk bij BS&F.

Meer weten?

Bekijk vacatures