Onze mensen

Creatief en duidelijk

BS&F ondersteunt overheden, zorgverzekeraars, patiƫntenorganisaties en belangenorganisaties op het gebied van zorg en sociale zekerheid. Maak hier kennis met ons.

Adviseren bij beleidsontwerp en beleidskeuzen. Ontwerpen en begeleiden van regionale samenwerkingsverbanden. Vertalen van wijzigingen in wet- en regelgeving naar praktische oplossingen. Monitoren van trends en voeren van vergelijkend onderzoek. Optreden als kennispartner bij landelijk en lokaal sociaal beleid. Hoe we dit alles gestalte geven? Doordat alles wat we doen draait om creativiteit, duidelijkheid, kennis, vertrouwen en samenwerking. Dagelijks waargemaakt door onze mensen:

Gerhard Stegehuis
Waarom BS&F

Vaak denken mensen dat jurist een saai beroep is voor saaie mensen. Of dat laatste klopt laat ik even in het midden, maar over het jurist zijn bij BS&F schrijf ik graag een stukje want dat is verre van saai.

Inmiddels werk ik al enige jaren bij BS&F en ben daarmee in de gelukkige omstandigheid dat ik een groot deel van de groei van BS&F heb meegemaakt. Enerzijds bedoel ik daarmee dat ik tegenwoordig meer collega's heb dan een aantal jaren geleden, maar anderzijds zijn we wat mij betreft ook volwassener geworden als bedrijf. Zo weet inmiddels bijvoorbeeld ook de landelijke overheid ons te vinden als het gaat over de Gemeentepolis en daar ben ik best een beetje trots op.

Veel van de (juridische) vraagstukken die we in onze dagelijkse praktijk tegenkomen zijn uniek. Er bestaan vaak geen panklare oplossingen. Hierdoor is BS&F wat mij betreft een uitstekende plek voor inhoudelijke uitdaging, waar juristen vaak goed bij gedijen. Ik wel in ieder geval. Dit pionieren is wat mij betreft een belangrijk element waardoor het werken bij BS&F me de afgelopen jaren zo heeft kunnen boeien.

Daar komt nog bij dat de invulling van de werkzaamheden voor een groot deel aan jezelf wordt overgelaten. Maar dit betekent niet dat je er alleen voor staat. Juist niet, want werken bij BS&F is een teamsport. Samen de juiste oplossing voor de klant vinden. Maar verwacht dus ook geen micro-management vanuit de directie. Iets dat enerzijds erg prettig is, maar ook een zekere verantwoordelijkheid en noodzaak tot zelfstandigheid met zich meebrengt.

Een ander pluspunt van het werken bij BS&F vind ik de teamdynamiek. Naast het feit dat het gewoon prettig is om met scherpe mensen samen te werken hebben we ook vanuit menselijk oogpunt een mooi team. Humor wordt tijdens het werk niet geschuwd, maar de mouwen worden opgestroopt wanneer 'het' moet gebeuren. Fijn hierbij vind ik ook dat we een overzichtelijk team hebben waardoor de lijntjes kort zijn en we snel kunnen schakelen als dat nodig is.

'Saai? Ik dacht het niet!'

Meer weten?

Bekijk vacatures