Vacature Controller

Vacature

Controller


Weet jij op een zorgvuldige en analytische manier met data en financiële vraagstukken om te gaan? Ben jij resultaatgericht en toe aan een nieuwe uitdaging in de regio van Zwolle? Laat ons snel weten waarom jij geschikt bent voor deze mooie rol als Business Controller?

Wat ga je doen?
Op dit moment zit BS&F in ‘de volgende fase’ waarbij een Business Controller gezocht wordt die gewend is te opereren in een dynamische en veeleisende omgeving op het snijvlak van Finance en Business.

Je bent de enige Financial binnen een veeleisende en kleinschalige organisatie. Juist door deze kleinschaligheid zal de rol van Business Controller een breed takenpakket tot zich krijgen. Voor de Directie ben jij een betrouwbare partner in business, die ondersteunt en bijdraagt aan het maken van de juiste keuzes voor BS&F en een aanzienlijke waardegroei weet te realiseren.

 • Het zelfstandig voeren van een juiste, volledige en efficiënt ingerichte (grootboek) administratie;
 • ​Het leveren van relevante en tijdige (financiële) stuurinformatie zodat de Directie de door haar gestelde doelen kan monitoren, bijsturen en realiseren;
 • ​Het doorontwikkelen van de planning en control cyclus en de vertaling ervan naar de inrichting van de werkprocessen;
 • ​Managementrapportage aan de Directie / business en investeringsmaatschappij (private equity);
 • ​Het opzetten en beheren van een datawarehouse waarbij de koppeling wordt gemaakt tussen business en finance;
 • ​Het verzorgen van de fiscale aangiftes (BTW en VPB);
 • ​Het opstellen van de jaarrekening en afstemming met de externe accountant.

Waar kom je te werken?
BS&F is een groeiend intermediair in Zwolle dat werkt op het snijvlak van sociale zekerheid en zorg. BS&F verbindt circa 325 gemeenten en alle zorgverzekeraars middels de Gemeentepolis: een zorgverzekering voor financieel en gezondheidstechnisch kwetsbare burgers met ruim 750.000 deelnemers.
De sociale zekerheid en de zorg in Nederland veranderen ingrijpend. BS&F anticipeert hierop door de dienstverlening voortdurend door te ontwikkelen en door nieuwe onderscheidende IT producten en diensten te ontwikkelen. Concreet gaat dit bijvoorbeeld over de ontwikkeling van www.gezondverzekerd.nl, het platform voor Gemeentepolissen in Nederland met jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Of om het realiseren van substantiële besparingen in de administratieve werkzaamheden van gemeenteambtenaren en zorgverzekeraars middels automatiseringsslagen. Werken bij BS&F is daarnaast veel verantwoordelijkheid dragen en veel leren.

Wat neem je mee?
Samengevat zorg jij voor een geïmplementeerde en gerealiseerde planning en control cyclus gericht op juistheid, tijdigheid en volledigheid (betrouwbaarheid) van de financiële huishouding van de BS&F-entiteiten en voorzie jij de Directie en business van relevante stuurinformatie. Wij vragen:

 • Afgeronde HBO opleiding in de richting van Economie;
 • ​Minimaal 3 jaar werkervaring;
 • ​Resultaatgerichtheid;
 • ​Analytisch sterk;
 • ​Zorgvuldigheid;
 • ​Samenwerken. 

Wat bieden we jou?
Invulling van de vacature van controller is op basis van 24-40 uur per week.
Marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring.
Een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een hecht team bij een bedrijf dat flink aan het groeien is.

Hoe nu verder?
Reageer aan Arnold Bouman (038-2222015/ bouman@storminrecruitment.nl) met een up to date CV en een bondige motivatie.