Vacature Projectleider IT

Vacature

Projectleider ITMet jouw ijzersterke projectmanagement skills lever je een sterke bijdrage aan de IT ambities van BS&F. In een brede rol houd jij je bezig met het leiden van IT projecten van kop tot staart (van opdrachtomschrijving t/m implementatie en nazorg) en met het (door) ontwikkelen van de websites/applicaties van BS&F (bijvoorbeeld het platform www.gezondverzekerd.nl). Je gaat werken in een kleine organisatie die hard groeit, in een team met professionals waarin jij echt het verschil kunt gaan maken! In je functie rapporteer je direct aan de Directeur IT.

Wat ga je doen?

De komende jaren zal BS&F haar groeiambitie invulling gaan geven middels doorontwikkeling en uitbreiding van haar IT producten en IT dienstverlening. Als Projectleider IT heb je hierin een cruciale rol, waarbij jouw inbreng direct zichtbaar resultaat oplevert. Je wordt aangemoedigd jouw ideeën te delen en uit te voeren en bent samen met het team verantwoordelijk voor het succes van BS&F op IT gebied. Je hebt een grote invloed op de precieze invulling van de rol, waarbij gekeken wordt naar jouw interesses en kracht. Onderstaande aspecten komen hierbij zeker aan bod:

 • Projectplannen opstellen en implementatietrajecten leiden m.b.t. IT vernieuwingen/ verbeteringen die BS&F voor haar klanten ontwikkelt. Concreet gaat het bijvoorbeeld om:
  • Het middels slim procesdesign en automatisering in samenwerking met de klant realiseren van verbeteringen in de administratieve organisatie rondom de Gemeentepolis voor gemeenten en zorgverzekeraars.
  • Het leiden van projecten mbt verbeteren van de wijze waarop BS&F met haar data omgaat en deze ontsluit.
  • Het in kaart (laten) brengen, analyseren en implementeren van verbeteringen in het front-end en back-end van Gezondverzekerd
 • Het aansturen van ontwikkelteams
 • Analyseren m.b.v. statistieken en bijdragen aan benchmarkrapporten en maatwerkanalyses voor klanten en collega’s.
  • Bedenken en implementeren van online verbeteringen op basis van deze analyses.
 • Zowel gevraagd maar zeker ook ongevraagd adviseren van MT/directie over de IT producten van BS&F.


Waar kom je te werken?

BS&F is een groeiend intermediair in Zwolle dat werkt op het snijvlak van sociale zekerheid en zorg. BS&F verbindt circa 325 gemeenten en alle zorgverzekeraars middels de Gemeentepolis: een zorgverzekering voor financieel en gezondheidstechnisch kwetsbare burgers met ruim 750.000 deelnemers.

De sociale zekerheid en de zorg in Nederland veranderen ingrijpend. BS&F anticipeert hierop door de dienstverlening voortdurend door te ontwikkelen en door nieuwe onderscheidende IT producten en diensten te ontwikkelen. Concreet gaat dit bijvoorbeeld over de ontwikkeling van www.gezondverzekerd.nl, het platform voor Gemeentepolissen in Nederland met jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Of om het realiseren van substantiële besparingen in de administratieve werkzaamheden van gemeenteambtenaren en zorgverzekeraars middels automatiseringsslagen. Het team dat zich hiermee bezighoudt bestaat uit 5 professionals en wordt aangestuurd door één van de directeuren. Het is hard werken en samen door het vuur gaan. Soms tot in de kleine uurtjes doortrekken met het team om een probleem te tackelen of een deadline te halen. Veel lol maken met elkaar en het behaalde succes vieren zijn hierbij belangrijke succesfactoren. Werken bij BS&F is daarnaast veel verantwoordelijkheid dragen en veel leren.

Wat neem je mee?

 • Afgeronde HBO of WO- opleiding
 • Een aantal jaren relevante werkervaring
 • Kennis en ervaring met projectmanagement. Ervaring met IT gerelateerde projecten is een pré
 • Uitstekende taalbeheersing en goede schrijfvaardigheid
 • Competenties: analytisch, sociaal vaardig, planmatig kunnen werken, goed in processen kunnen denken, harde werker, teamplayer, klantvriendelijk en flexibel.

We zijn op zoek naar een ambitieuze Projectleider IT. Je krijgt energie van werken in een gedreven, jong team. Samen gaan we verder bouwen aan de IT dienstverlening van BS&F.

Wat bieden we jou?

 • Invulling van de vacature van Projectleider IT is op basis van 40 uur per week.
 • Marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een hecht team bij een bedrijf dat flink aan het groeien is.


Hoe nu verder?

Reageer aan laura.land@bsenf.nl (038-4552920) met een up to date CV en een bondige motivatie z.s.m., maar uiterlijk 1 februari 2019. De eerste gesprekken vinden bij BS&F plaats in de weken 6 of 7 van 2019. Bij een wederzijdse klik vinden vervolggesprekken plaats uiterlijk in week 8. Doelstelling is jou in februari 2019 een arbeidsvoorwaardelijk voorstel te doen. Start van de functie is zo spoedig mogelijk daarna.

Klik hier voor printversie