Vacature projectmedewerker

Vacature

Projectmedewerker

 

Wij zijn op zoek naar een projectmedewerker (32 – 40 uur). Een specialist met passie voor on- en offline data- en contractbeheer die zijn kennis wil verbreden én wil werken met leuke collega’s bij een geweldig bedrijf! Iets voor jou?

Wat ga je doen?

Als projectmedewerker lever je een bijdrage aan de verbetering en inrichting van de on- en offline aanwezigheid van onze data. Werkzaamheden die daarbij kunnen horen zijn:

 • Schrijven, creëren, redigeren en up-to-date houden van online content in een CMS
 • Gestructureerd contractbeheer op onze licentieovereenkomsten
 • Uitvoeren en beheren van social media en oplossen van inkomende vragen
 • Gestructureerd coördineren van verzoeken van klanten en collega’s
 • Bijdragen aan jaarlijkse benchmarkrapporten en maatwerkanalyses voor klanten en collega’s
 • Testen van nieuwe functionaliteiten op onze portals en IT tools
 • Analyseren van bezoekersgedrag met behulp van statistieken
 • Adviseren van klanten en collega’s over ‘online’ en het implementeren van deze adviezen
 • Zowel gevraagd maar zeker ook ongevraagd adviseren van MT/directie op het gebied van de productontwikkeling van BS&F.

Wie ben jij?

Jij bent iemand met energie. Iemand die zich graag bezig houdt met het verbeteren van online dienstverlening, maar ook niet vies is van stoeien met Excel. Iemand die vernieuwing omarmt, graag van rol en intensiteit wisselt, snel en scherp is in analyse en conclusie. Iemand die zich wil ontwikkelen in contentbeheer, contractbeheer en data analyse. Je vindt je werk net zo leuk als wij dat vinden, bent gedreven om het net weer een beetje beter en mooier te maken, maar deelt ook graag een biertje (en soms een late pizza) met ons.

Waar kom je te werken?

BS&F is een groeiend intermediair in Zwolle dat werkt op het snijvlak van sociale zekerheid en zorg. BS&F verbindt circa 325 gemeenten en alle zorgverzekeraars middels de Gemeentepolis: een zorgverzekering voor financieel en gezondheidstechnisch kwetsbare burgers met ruim 750.000 deelnemers.

De sociale zekerheid en de zorg in Nederland veranderen ingrijpend. BS&F anticipeert hierop door de dienstverlening voortdurend door te ontwikkelen en door nieuwe onderscheidende IT producten en diensten te ontwikkelen. Concreet gaat dit bijvoorbeeld over de ontwikkeling van www.gezondverzekerd.nl, het platform voor Gemeentepolissen in Nederland met jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Of om het realiseren van substantiële besparingen in de administratieve werkzaamheden van gemeenteambtenaren en zorgverzekeraars middels automatiseringsslagen. Het team dat zich hiermee bezighoudt bestaat uit 5 professionals en wordt aangestuurd door één van de directeuren. Het is hard werken en samen door het vuur gaan. Soms tot in de kleine uurtjes doortrekken met het team om een probleem te tackelen of een deadline te halen. Veel lol maken met elkaar en het behaalde succes vieren zijn hierbij belangrijke succesfactoren. Werken bij BS&F is daarnaast veel verantwoordelijkheid dragen en veel leren.

Wat neem je mee?

 • Afgeronde  HBO-opleiding, bijvoorbeeld in commerciële economie, communicatie of informatietechnologie
 • Kennis en ervaring met administratieve/ beheerwerkzaamheden
 • Kennis en ervaring met SEO, HTML, Excel, social mediatools en Google Analytics is een pré
 • Uitstekende taalbeheersing en goede online schrijfvaardigheid
 • Competenties: analytisch, nauwgezet, harde werker, teamplayer, klantvriendelijk en flexibel.

We zijn op zoek naar een ambitieuze projectmedewerker. Je krijgt energie van werken in een gedreven, jong team om samen verder te bouwen aan de online dienstverlening van BS&F.

Wat bieden we jou?

 • Invulling van de vacature van Projectmedewerker is op basis van 32 tot 40 uur per week,
 • Marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, 
 • Een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een hecht team bij een bedrijf dat flink aan het groeien is.

Hoe nu verder?

Mail een up-to-date CV en een bondige motivatie z.s.m., maar uiterlijk 1 maart 2019 naar info@bsenf.nl. De eerste gesprekken vinden bij BS&F plaats in de weken 10 of 11 van 2019. Bij een wederzijdse klik vinden vervolggesprekken plaats uiterlijk in week 12. Doelstelling is jou voor eind maart 2019 een arbeidsvoorwaardelijk voorstel te doen. Start van de functie is zo spoedig mogelijk daarna.