Vacature Regiomanager Noord

Vacature
 

Regiomanager Noord
 

Heb jij kennis en kunde van projectmatig werken en ervaring met het voeren van relatiemanagement? Lees dan snel verder!

Over BS&F
BS&F is een groeiend bedrijf uit Zwolle dat circa 325 gemeenten en alle zorgverzekeraars verbindt middels de Gemeentepolis: een zorgverzekering voor kwetsbare burgers. BS&F anticipeert op de ingrijpende veranderingen in de zorg in Nederland door de dienstverlening voortdurend door te ontwikkelen en door nieuwe onderscheidende IT producten en diensten te ontwikkelen. Concreet gaat dit over Gezondverzekerd.nl, het platform voor Gemeentepolissen in Nederland met jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Gezondverzekerd.nl is na Independer de grootste zorgvergelijker in Nederland en zorgt voor de realisatie van substantiële besparingen in de administratieve werkzaamheden van gemeenteambtenaren en zorgverzekeraars middels automatiseringsslagen.

Functie
Het hart van BS&F vormt de Gemeentepolis (waaronder Gezondverzekerd.nl) en de Regiomanagers zijn het gezicht van het bedrijf richting alle stakeholders in het veld, zoals gemeenten, zorgverzekeraars, brancheorganisaties, et cetera. De Regiomanager heeft een cruciale rol tussen al deze partijen en is constant op zoek naar het zo efficiënt en degelijk vormgeven van de Gemeentepolis en gerelateerde onderwerpen. Dit alles om zorg te dragen voor een zo goed mogelijke toegang tot zorg voor de meest kwetsbare burgers van Nederland.

De Regiomanager is verantwoordelijk voor:

 • Zorgdragen voor een gestructureerd en effectief management van de regio waarin hij of zij acteert binnen de kaders die hiervoor geschetst zijn;
 • Het maken van afspraken ten aanzien van de Gemeentepolis tussen gemeenten en zorgverzekeraars;
 • Zorgdragen voor een efficiënte en heldere communicatie over de Gemeentepolis richting kwetsbare burgers;
 • Het meedenken en adviseren van een gemeente op het gebied van aanpassing beleid binnen het sociaal domein;
 • Het begeleiden en adviseren van gemeenten bij het aanbesteden van de Gemeentepolis;
 • Het tegengaan of oplossen van wanbetaling inzake de Gemeentepolis (preventie en schulden);
 • Het meedenken met gemeente en zorgverzekeraar op het gebied van preventie gezondheidszorg voor deze afgebakende doelgroep en zoeken naar het gezamenlijk belang;
 • Het planmatig voeren van relatiegesprekken met gemeenten en zorgverzekeraars met daarin ook aandacht voor de unieke diensten van BS&F en de verspreiding hiervan onder deze partijen.

Functie eisen
Wij zijn op zoek naar een bevlogen en ambitieuze Regiomanager die resultaatgericht wil werken in een omgeving waar geen enkele dag hetzelfde is. Je acteert solistisch, maar zoekt ook jouw collega Regiomanagers met regelmaat op. Het hebben van een zelfstartend vermogen is een must om deze rol goed uit te kunnen voeren. Jouw regio is groot en je bent veel onderweg (Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Noord-Holland) om stakeholders (veelal gemeenten) te bezoeken.

Verder vragen wij:

 • Kennis en kunde van projectmatig werken;
 • Ervaring met het voeren van relatiemanagement;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Werkervaring bij een zorgverzekeraar of een gemeente en/of zorg is een pre;
 • Kennis van het sociaal domein is een must;
 • HBO/WO werk- en denkniveau.

Durf jij deze uitdaging aan?
Neem dan contact op met Jan Jaap Akse van STORM in Recruitment; akse@storminrecruitment.nl.
Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.