De stadspas is bedoeld om iedereen de kans te geven om volop te kunnen genieten van wat zijn of haar gemeente te bieden heeft. Het is onze manier om mensen met een laag inkomen dezelfde mogelijkheden te bieden als andere inwoners.

Met deze pas kan de inwoner met zijn of haar gezin deelnemen aan leuke activiteiten, zoals sport en cultuur. Ook kan hij/zij korting krijgen bij bezoekjes aan musea, bioscopen en toeristische attracties.

Werven

Wij zetten ons dag in dag uit in om lokale ondernemingen aan te sluiten, zodat inwoners altijd dichtbij huis terecht kunnen voor mooie kortingen en acties. Of het nu gaat om de sportvereniging in de wijk of om de pizzeria op de hoek van de straat. Wij doen ons uiterste best om het aanbod zo gevarieerd en interessant mogelijk te maken.

Maar daar houdt het niet op. Ook landelijke winkelketens zoals HEMA en Bruna hebben zich bij ons aangesloten. Zo bieden we een nog breder scala aan mogelijkheden voor onze pasgebruikers. En we richten ons niet alleen op de doelgroep, maar ook op het doel. Of het nu gaat om schoolbenodigdheden, kleding of sportspullen; wij zorgen ervoor dat er voor iedereen wat wils is. Dit geldt voor kinderen én volwassenen.

Onboarden

Aanbieders worden aangesloten in het PASS systeem. Hierin kunnen aanbieders veel zelf doen, namelijk zijn/haar gegevens beheren, aanbiedingen activeren en inzien van transacties. 

Wij bieden onze partners altijd ondersteuning, bijvoorbeeld bij het verzilveren van acties.

Relatiebeheer

Wij doen meer dan alleen het aansluiten van nieuwe aanbieders. Samen met de aanbieders zorgen we ervoor dat hun producten of aanbiedingen aansluiten bij de behoeften van de pashouders. Waar is veel vraag naar? Wat kan de doelgroep écht helpen? Met de gemeente kijken we naar mogelijkheden van het ontsluiten van nieuwe regelingen. We houden alle partners en partijen betrokken.

Wij werken samen met gemeenten, aanbieders en sociale partners zoals Stichting Leergeld en Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Erik – Aanbodmanager

“Wij gaan tot het uiterste om te zorgen voor een gevarieerd en interessant aanbod voor alle leeftijden en doelgroepen. Want het aanbod is waar het allemaal om draait. En wij zijn trots op de partijen die zich al hebben aangesloten bij ons!”

Aantal gemeenten met Stadspas

41

Participerende inwoners

636.694

Aantal deelnemende aanbieders

9.420