Vanaf 7 juni trekken BS&F en Intermediad samen op. Intermediad biedt aan verschillende doelgroepen, waaronder minima, via een Stadspas toegang tot gemeentelijke regelingen en ontzorgt met Bureau Minimaregelingen gemeenten in de uitvoering hiervan. Intermediad voert de Stadspas uit voor 43 gemeenten en is daarmee marktleider. Onder andere de U-pas, Ooievaarspas, Stadspas Amsterdam en Gelrepas worden door Intermediad uitgevoerd. Het helpen van gemeenten om minima fysiek, mentaal en financieel gezond te houden is waar BS&F voor staat én realiseert. Via Gezondverzekerd.nl kunnen in meer dan 300 gemeenten inwoners met een laag inkomen een Gemeentepolis afsluiten.

Op verschillende fronten versterken de dienstverlening van Intermediad en BS&F elkaar. De Stadspas fungeert als drager van gemeentelijke regelingen. Dit in combinatie met Gezondverzekerd.nl als platform voor zorgverzekeringen, energie en tegemoetkomingen biedt meer mogelijkheden voor toegang tot regelingen voor inwoners. Hierdoor hebben Intermediad en BS&F besloten om samen verder te gaan.

De nieuwe organisatie blijft onder de bestaande labels vanuit de huidige twee locaties (Breukelen en Zwolle) opereren. Na goedkeuring van de toezichthouder zal Rob Janssen van Intermediad toetreden tot de directie van BS&F.

De samenwerking tussen Intermediad en BS&F zal voor gemeenten leiden tot een verdere verbreding van de dienstverlening. De ambitie van de nieuwe organisatie is om inwoners makkelijker toegang te geven tot gemeentelijke regelingen en meer.

Houd mij op de hoogte van nieuwe artikelen

Meld je direct aan.


Vragen over een nieuwsitem?