Het helpen van gemeenten om kwetsbare inwoners fysiek, mentaal en financieel gezond te houden is waar BS&F voor staat en realiseert. Via haar platform Gezondverzekerd.nl wordt door meer dan 300 gemeenten dienstverlening aangeboden aan kwetsbare inwoners op de thema’s Passende zorg, Goedkope energie & Jouw tegemoetkomingen.

Op het thema Jouw tegemoetkomingen versterken de dienstverlening van Met Gezond Boerenverstand en BS&F elkaar. Hierdoor hebben Met Gezond Boerenverstand en BS&F besloten om samen verder te gaan. Afgelopen jaar werd de dienstverlening van BS&F al uitgebreid met een stadspas onder het label Intermediad. ‘Met deze verbreding is het voor gemeenten ook mogelijk om laagdrempelig gemeentelijke regelingen te ontsluiten via de webshop op een Meedoen-, of Mantelzorgplatform’ aldus Marije Gravemaker van BS&F.

De dienstverlening van Met Gezond Boerenverstand blijft ongewijzigd en de oprichter Rolf Winter zal vanuit BS&F het aanspreekpunt blijven voor gemeenten. Daarnaast blijft hij betrokken om de dienstverlening verder te ontwikkelen. Rolf Winter: ‘Deze samenwerking biedt Met Gezond Boerenverstand nieuwe kansen om verder te groeien met een breder aanbod van diensten’.

Met Gezond Boerenverstand werkt voor de gemeenten Assen, Huizen, Blaricum, Eemnes, Laren, Lingewaard, Montferland, Overbetuwe en Midden-Groningen. Deze gemeenten ontsluiten gemeentelijke regelingen geautomatiseerd via het Meedoen- of Mantelzorgplatform.

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op via info@bsenf.nl.

Houd mij op de hoogte van nieuwe artikelen

Meld je direct aan.


Vragen over een nieuwsitem?